• Rejestracja
Witaj! Zarejestruj się i zostań Super Radnikiem. Poznaj fajnych ludzi i odpowiadaj na ich pytania.

Radnik.pl to serwis, w którym możesz zadawać pytania innym użytkownikom i ekspertom, dzielić się wiedzą z innymi i zdobywać wiedzę na liczne tematy. Zobacz, jak możesz pomóc innym.

Radnik.pl korzysta z plików cookies, aby zapewnić Ci największy poziom usług. Dowiedz się więcej.

Co teraz mam zrobić z tą pastą cukrową?

0 głosów
Dzisiaj ją robiłam i gdy wlałam wode,sok z cytryny i dodałam cukier to gotowałam to przez 3 min.zawartość była jasno żółta i robiło się z piany coś żółtego.Potem to znikło,Czy tak miał wyglądać początek tego gotowania?Ale niestety odłożyłam ją chyba na godzinke z pewnego powodu.I czy teraz mogłabym ją znowu zagrzać?Bo wtedy gotowałam ją chyba z prawie 10 minut.I tenn garnek ma być taki mocno gorący ?bo ja gotowałam z 3 minuty i on już był bardzo gorący.
pytanie zadane 5 czerwca 2013 w Uroda i styl przez użytkownika niezalogowany
 

Twoja odpowiedź

Your name to display (optional):
Prywatność: Twój adres użyty będzie jedynie do wysyłania tych powiadomień.
Weryfikacja antyspamowa:
Zaloguj lub zarejestruj się, aby nie przechodzić procesu weryfikacji w przyszłości.
nfz skierowania
Agile Software Development Team Poznan Poland
...