• Rejestracja
Witaj! Zarejestruj się i zostań Super Radnikiem. Poznaj fajnych ludzi i odpowiadaj na ich pytania.

Radnik.pl to serwis, w którym możesz zadawać pytania innym użytkownikom i ekspertom, dzielić się wiedzą z innymi i zdobywać wiedzę na liczne tematy. Zobacz, jak możesz pomóc innym.

Radnik.pl korzysta z plików cookies, aby zapewnić Ci największy poziom usług. Dowiedz się więcej.

Uwaga!!! Wziąłem sprawę we własne ręce....

0 głosów
I po raz pierwszy w swem życiu wytwarzam smalec. Zakupiłem okazyjnie ponad 4 kg świeżej słoniny, a że nie swięci garnki lepią..... Do tego dołożyłem 5 cebul, które posiekałem na drobno i ponad 1 kg, czterech rodzajów kiełbasy, którą również pokroiłem. Dodałem nieco boczku wędzonego, ale niewiele, no i pokroiłem na drobne kostki wyżej wzmiankowaną słoninę. Cebulę najpierw przysmażyłem i do gara. I teraz na wolniuteńkiem ogniu w temże garze wymienione składniki sobie bulgocą.  Pomimo wrodzonego optymizmu, gdzieś głęboko, pod mem deklem kołacze myśl, że końcowy produkt może wylądować na śmietniku, a więc o wsparcie psychiczne proszę, coby moje morale nie upadało. Tym bardziej, że mam wspaniale zakiszone ogóreczki i świeże pomidorki. To wszystko razem plus chlebek, znakomicie konweniowało by z piwkiem. Proszę, zatem o uwagi, mogą być nie na temat, bo lubię sympatyczny i przyjazny spam w mych pytaniach. 
pytanie zadane 19 maja 2019 w Hobby przez użytkownika niezalogowany
 

Twoja odpowiedź

Your name to display (optional):
Prywatność: Twój adres użyty będzie jedynie do wysyłania tych powiadomień.
Weryfikacja antyspamowa:
Zaloguj lub zarejestruj się, aby nie przechodzić procesu weryfikacji w przyszłości.
nfz skierowania
Agile Software Development Team Poznan Poland
...